Malerfirmaet Thordsen | Information om Malerfirmaet Thordsen
15333
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15333,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Information om Malerfirmaet Thordsen

Malerfirma med flere års erfaring

Firmaet blev grundlagt i 1960 af Kaj Skov og hed Malerfirmaet Kaj Skov. Firmaet beskæftigede sig hovedsaligt med malerarbejde af typehuse. Da efterspørgslen blev større og Kaj Skov valgte at udvide firmaets aktivitet, blev det nødvendig at få en kompagnon som kunne stå for beregning/udregning af bl.a. tilbud til større boligbyggerier/nybyggeri.

I 1966 tiltræder Holger Thordsen som medejer af malerfirmaet og firmaets navn ændres til Malerfirmaet Kaj Skov & Co. Dette samarbejde viser sig at kunne skabe et godt og solidt omdømme og en fast kundekreds oparbejdes som til dato stadig består.

I midten af 1970’erne ændres firma navnet endnu engang til Malerfirmaet Skov & Thordsen og firmaet flyttes til Ewalds alle 46 fra Stormgade 14. I løbet af 70’erne og 80’erne fremstår malerfirmaet som godt og velrenormeret firma som har mange store forskellige arbejdes opgaver. Her i blandt kan nævnes Midt-i, Ålborg Universitet og en mængde større bolig byggerier.

Firmaet har altid haft dygtige, grundige og kvalitets bevidste malersvende og har derfor også kunne bevare sit ry som et godt firma at være ansat i. I 1989 vælger Kaj Skov at træde ud af malerfirmaet da han pensioneres og vil derfor nyde sit otium. Holger Thordsen fortsætter som ene ejer af malerfirmaet indtil 1990 hvor Mogens Thordsen indtræder som medejer. I den forbindelse ændres firma navnet atter engang til Malerfirmaet Thordsen I/S. Samarbejdet mellem far og søn er succesfuld og arbejdesopgaverne spænder vidt. De følgende år byder på stabilitet og staunation.

I 1998 vælger Holger Thordsen at udtræde af malerfirmaet da han velfortjent kan gå på pension. Mogens står nu som ene ejer af malerfirmaet og samme år ændres firmaet til et A/S. Malerfirmaet kan stadig tilbyde malerarbejde af højeste kvalitet, med solid erfaring og være godt rustet til alle opgaver der efterspørges.

I juli 2019 beslutter virksomhedsledelsen at samle kræfterne omkring de arbejdsopgaver, der altid har været virksomhedens kernekompetence – nemlig malerarbejdet, som håndværk, med alle de facetter, der naturligt hører herunder. Derfor bliver sprøjteværkstedet solgt fra, hvilket naturligt fører til at virksomheden ønsker at flytte til en lokation, der modsvarer de behov virksomheden, efter salget, står med.

Ledelsen deles 50/50 i januar 2020, hvor en af virksomheden malersvende, Sebastian Kim Kristiansen køber sig ind i virksomheden. Ved samme lejlighed ændres selskabsformen fra A/S til Aps.
Sebastian Kim Kristiansen kører nu virksomheden videre i tæt samarbejde med Mogens Thordsen.