Malerfirmaet Thordsen | Vi tilbyder
15527
page-template-default,page,page-id-15527,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vi tilbyder

Danske malermestere

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for Danske Malermestres Garantiordning. Garantiordningen udnævner da en uvildig syns – og skønsmand, der vurderer arbejdet.

Får De medhold i Deres klage, vil fejlene blive udbedret uden omkostninger for Dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre. Men skulle uheldet være ude, giver Garantiordningen Dem vished for, at problemerne altid bliver løst.

Udendørs

Dit hus står ude i alle slags vejr og har derfor godt af, at du taget dig af det fra tag til sokkel med regelmæssige mellemrum. Samtidig fortjener huset at få farver, der klæder det og dets beboere bedst.

Men før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage farvekortet udenfor. Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser, så du finder en farve, der fremhæver og matcher den omkringliggende skov, mark eller nabobygning.

Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem? Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr.

Vidste du at?

  • En farve der ser godt ud på et bondehus, vil ikke nødvendigvis klæde et parcelhus eller omvendt
  • Er murværket f.eks. ru, så vil den grove overflade kaste små skygger, der gør farven mørkere at kigge på.

Indendørs

Farver påvirker humør og sindsstemning. Vælger du lyse, neutrale vægge, får du ro over feltet, men måske et lidt upersonligt rum.

Mørke farver giver hygge, men sluger meget lys. Maler du en enkelt væg i en gylden farve, vil lyset, der kastes tilbage på de hvide vægge, have samme varme glød og altid sikre et smukt lys i hele rummet.

Vurdér dine farvevalg i det lys, du normalt har i rummet (dagslys, lys fra en elektrisk pære, halogenlys eller neonlys). Vær opmærksom på, at en farves effekt varierer efter årstid, og efter om vinduerne vender mod syd eller nord.

Ønsker du inspiration til dit farvevalg? Start med at kigge på dine ynglingsting. Har du f.eks. en flot lampe, sofa eller tæppe, så match farven på din vægmaling med farven på dine ynglingsting.

Du kan også vælge en farvetone, der matcher de tilstødende rum. Sæt dig i rummet der skal males, og forestil dig hvordan farverne i rummet ved siden af matcher.

Du kan kontakte os angående dine spørgsmål omkring maling og farver og få et uforpligtende tilbud.